3516 Sayılı Ölçüler ve Ayarlar Kanunu gereğince, ilimiz merkez ve ilçelerinde bulunan akaryakıt satış istasyonlarındaki akaryakıt sayaçları ve LPG sayaçları, tartım işinde kullanılan vasıta baskülleri sahiplerinin her iki yılda bir yapılan periyodik (senelik) muayeneleri için Kütahya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne, ticarete konu olan tartım işlerinde kullanılan kuyumcu, eczane ve alışveriş merkezlerindeki teraziler, ticari taksilerdeki taksimetreler ile ticari araçlarda kullanılan takograflar kullanıcılarının periyodik muayeneleri için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yetkilendirmiş olduğu yetkili muayene servislerine 28 şubat 2017 tarihi mesai bitimine kadar beyanname verilmesi gerekmektedir.

Aksi halde beyanname vermeyen esnafımız hakkında 3516 sayılı Ölçüler ve Ayarlar Kanununun 15. Maddesinin (c) bendi gereği idari para cezası uygulanmasına gidilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Kütahya Valiliği

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü

Simav Belediyesi Kültür Evi Projesi

Kültür Evi ihalesi de sonuçlandı.3,690,000 TL bedelle ihaleyi alan firma ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanıp inşaatına başlanacak.Çok Katlı planlanan Kültür...