Orman ve Su İşleri Bakanlığından 29 yıllığına kiralanan 1450 rakımlı Gölcük Yaylasının yaz aylarında vatandaşların kullanımına girecek olması nedeniyle Gölcük Yaylasında tamir bakım onarım çalışmaları aralıksız olumsuz hava şartlarında bile devam etmekte.
Belediye Başkanı Süleyman Özkan beraberinde teknik ve idari kadro ile yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve yapılanlarla ilgili bilgi almak için Gölcük Yaylasına gitti.

Başkan Özkan : “ Gölcük Mesire alanımızı Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU’nun göstermiş olduğu gayret ve çabalarla 29 yıllığına kiraladık. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla dinlenebilmeleri ve gölcük yaylasında bulundukları süre boyunca bir problem yaşamamaları ve bu güzel doğal yaşam alanının tadını doyasıya çıkarabilmeleri için gerekli olan tüm çalışmaları yaparak yaz ayında hazır olmayı hedefliyoruz. Bunun için de yapılması gereken tüm işlerin tamamlanması için aralıksız çalışmaktayız. Bu çalışmaların tam zamanında gerçekleşmesi için yapılan çalışmaları yerinde görmek ve çalışmalarla ilgili bilgi almak istedim. Bunun için de 1450 rakımlı gölcük yaylamızda bulunmaktayım. Gördüklerim beni mutlu etti. Planladığımız gibi yaz sezonuna hazır olacağız. 2017 Simav’ın değişim yılı olacak” dedi.

Nisan Ayı 2. Birleşim Meclis Karar Özetleri

SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2017 NİSAN AYI 2.BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ              Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı, Belediye Başkanı Süleyman ÖZKAN’...