Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem YAVAŞ, Belediye Başkanımız Süleyman ÖZKAN’ı makamında ziyaret etti. Simav’ın İzmir ile bağlantısının eskisi gibi Sındırgı üzerinden olması, ayrıca yol güzergâhındaki Balıkesir’den başlayan Bigadiç-Sındırgı-Simav-Gediz-Kütahya’dan Afyon’a kadar devam eden TERMAL ile ilgili şehirler olması projenin bir “TERMAL YOL” olarak bölge ekonomisine katkı sağlayacak. Yol yapılması için ilgili şehirlerin birlikte hareket etmesi yolun yapımını hızlandıracağı düşüncesi ifade edildi. Ziyaret Sındırgı Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa ATLA, Sındırgı Gölcük Muhtarı Resül KÖKSAL, Simav TSO Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, Belediye Başkan Yardımcılarımız M. Yılmaz GİRGİN ve Birol SARMIŞ, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin GÜNER, Belediyemiz Özel Kalemi Coşkun DEMİR’de katıldı.

Mart Ayı 1. Birleşim Meclis Kararı Özetleri

Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı Belediye Başkanı  Süleyman ÖZKAN, Meclis Üyeleri Aysun AKIN, Özkan ŞANLI, M.Yılmaz GİRGİN, Mustafa AYKOÇ, Mehmet...