Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan “Dünya Yetimler Günü”nde yetim ve öksüz çocuklar ve engellilerle iftar yemeğinde buluştu.
Eynal Kaplıcaları Firuze Düğün Salonunda düzenlenen iftar programına Ak Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner Özel Eğitim Kurumları müdürleri ile 700 ü öksüz, yetim ve engelli davetli katıldı.
Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan iftar yemeğinde yaptığı konuşmada; “ Sizlerin yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Hükümetimiz çıkardığı yasalarla sizleri evlerinde yalnız kalmış bireyler olmaktan çıkardı ve sizlerle bizleri aynı sofrada buluşturdu. Bizlerde bu durumdan ziyadesiyle mutluyuz. Simav Belediye Başkanlığı olarak 24 saat sizin hizmetinizdeyiz. Buraya gelerek bizleri onurlandırdığınız için çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
İftar yemeğinde Özel eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından okulda eğitim gören öğrencilerin yapmış olduğu Simav Belediye Başkanının karakalem porte çalışması okul müdürü Tayyar Madak tarafından Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan’a hediye edildi.

06 Şubat 2017 1. Birleşim

SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2017 ŞUBAT AYI 1.BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ              Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı Belediye Başkanı  Süleyman ÖZKAN,...