Simav Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Özkan ; Simav Akparti ilçe başkanımız Sayın Adil Biçer ,Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ,il genel meclis üyeleri , Belediyemiz Meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve Fen su sondaj şirketi çalışanlarımız , jeoloji mühendisleri ile birlikte;
Yeni açılan Eynal kaplıcaları EJ-2A sıcak su kuyumuzu deneme üretime aldık.Kuyumuz 540 metre derinlikte 120 derece sıcaklıkta ve saniyede 35 litre kapasitesi ile en kısa zamanda kullanıma alacağız.Kuyumuzun Açılmasında Bizlerin önünü açan Kütahya Valimiz Sayın Ahmet Hamdi Nayir beye, Kütahya Milletvekillerimize, MTA Genel Müdürümüz Sayın Cengiz Erdem beye ,Kütahya İl Özel idare genel Sekreterimiz Sayın Murat Koyak beye ve emeği geçen herkese Teşekkür ederiz.
Simavımıza Hayırlı Uğurlu olsun.

İLÇEMİZ İÇERİSİNDE BULUNAN PARKLARDA KULLANILMAK ÜZERE İHTİYAÇ OLAN OYUN VE JİMNASTİK GRUPLARI

İHALE KAYIT NO İHALE ADI İHALE TARİHİ VE SAATİ İHALE TÜRÜ İHALE USULÜ İHALE DURUMU 2017/282590        ...