Simav Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Özkan ; Simav Akparti ilçe başkanımız Sayın Adil Biçer ,Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ,il genel meclis üyeleri , Belediyemiz Meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve Fen su sondaj şirketi çalışanlarımız , jeoloji mühendisleri ile birlikte;
Yeni açılan Eynal kaplıcaları EJ-2A sıcak su kuyumuzu deneme üretime aldık.Kuyumuz 540 metre derinlikte 120 derece sıcaklıkta ve saniyede 35 litre kapasitesi ile en kısa zamanda kullanıma alacağız.Kuyumuzun Açılmasında Bizlerin önünü açan Kütahya Valimiz Sayın Ahmet Hamdi Nayir beye, Kütahya Milletvekillerimize, MTA Genel Müdürümüz Sayın Cengiz Erdem beye ,Kütahya İl Özel idare genel Sekreterimiz Sayın Murat Koyak beye ve emeği geçen herkese Teşekkür ederiz.
Simavımıza Hayırlı Uğurlu olsun.

Eynal Kaplıcaları Butik Otel Projesi

Otel ile ilgili Teknik Bilgilerimiz ; Yapılacak olan Butik Otel’de 30 oda (60 Yataklı), 50 kişilik yemek salonu, 2 adet...