Simav Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Özkan ; Orman ve Su İşleri Bakanımız Fahri Hemşehrilimiz Prof.Dr Sayın Veysel Eroğlu , Kütahya Valimiz Sayın Ahmet Hamdi NAYİR ve Afyon Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz ile birlikte Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen 10.Ege İlleri Tanıtım günleri Etkinlikleri kapsamında Oluşturduğumız Standımızı ziyaret ederek Seralarımızda yetişen Çileklerden konuklara kendi elleriyle ikramda bulundular.Başkanımız Sayın Süleyman Özkan Gölcük Kır evleri projemizi Bakanımızla paylaşarak gerekli desteklerini istediler.

Belediye Başkanı Süleyman ÖZKAN İmam Hatip Liseleri Çalıştayına Ev Sahipliği Yaptı

İmam Hatip Liseleri Çalıştayı’na, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü İzleme ve ve Değerlendirme Daire Başkanlığı’ndan Yusuf Akbaş, Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi...