Belediyemizce yapımına başlanan Termal Butik Otelin Temel atma törenini Bakanımız Sayın Taner Yıldız , Kaymakamımız Sayın Türker Çağatay Halim, İl Başkanımız Sayın Ali Çetinbaş , Kütahya Milletvekillerimiz Sayın Vural Kavuncu,Sayın İshak Gazel,Sayın Ahmet Tan , Kütahya Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Akparti ilçe Başkanımız Sayın Adil Biçer , Çok Değerli Protokolümüz ve Simav’lı Hemşehrilerimiz ile birlikte gerçekleştirdik.Hayırlı Uğurlu olsun.

İLÇEMİZ HİSARARDI MAHALLESİ VE MURADINLAR MAHALLESİ İLKOKULU ANA HATLARI VE DAĞITIM HATLARI VE BRANŞMAN BAĞLANTILARI KAYNAK VE MONTAJ İŞÇİLİĞİ

İHALE KAYIT NO İHALE ADI İHALE TARİHİ VE SAATİ İHALE TÜRÜ İHALE USULÜ İHALE DURUMU 2017/330897        ...