İlçemizde eğitim veren Simav Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerinin komşu ilimiz Uşakta bulunan Çocuk Esirgeme Kurumu ve Huzurevine yapacakları destek ziyaretleri için Belediye Başkanımız Sayın Süleyman ÖZKAN dan tam destek.
Matematik öğretmeni Erkan Küçük ile birlikte 35 kişiden oluşan 12. sınıf öğrencilerinin yapacakları ziyarette, çocuklar ve yaşlılarımıza çeşitli hediyeler götürmeleri ve ulaşım konusunda destek olacaklarını ifade eden Başkan Özkan; “Gençlerimizin bu davranışları ve yaptıkları farkındalıklarından dolayı kendilerini kutluyorum. Simav Belediyesi olarak bu tür projeleri her zaman destekliyorum bu güzel davranış ve düşüncelerinden dolayı kendilerini kutluyorum” şeklinde konuştu.

02 Ocak 2017 1. Birleşim

SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2017 OCAK AYI 1.BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ   Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı Belediye Başkanı  Süleyman ÖZKAN,...