İlçemizde eğitim veren Simav Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerinin komşu ilimiz Uşakta bulunan Çocuk Esirgeme Kurumu ve Huzurevine yapacakları destek ziyaretleri için Belediye Başkanımız Sayın Süleyman ÖZKAN dan tam destek.
Matematik öğretmeni Erkan Küçük ile birlikte 35 kişiden oluşan 12. sınıf öğrencilerinin yapacakları ziyarette, çocuklar ve yaşlılarımıza çeşitli hediyeler götürmeleri ve ulaşım konusunda destek olacaklarını ifade eden Başkan Özkan; “Gençlerimizin bu davranışları ve yaptıkları farkındalıklarından dolayı kendilerini kutluyorum. Simav Belediyesi olarak bu tür projeleri her zaman destekliyorum bu güzel davranış ve düşüncelerinden dolayı kendilerini kutluyorum” şeklinde konuştu.

KİLİTLİ BETON PARKE TAŞI İLE DÖŞEME KAPLAMASI YAPIM

İHALE KAYIT NO İHALE ADI İHALE TARİHİ VE SAATİ İHALE TÜRÜ İHALE USULÜ İHALE DURUMU 2017/287636        ...