Bilim Sanayi ve Teknoloji Kütahya il Müdürü Mehmet Albayrak, Ticaret İl Müdürü İ.Hakkı Uygun, SGK İl Müdürü İsmail Sayar, İşkur İl Müdürü Kamil Uçan,TSE İl Müdürü Erhan Özer ve Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Ayhan Gün , Simav Belediye Başkanı Süleyman ÖZKAN’ı makamında ziyaret ettiler.
Akparti Simav İlçe Başkanı Av.Adil Biçer,Güney Belediye Başkanı H.İbrahim İlhan,Naşa Belediye Başkanı Kadir Bütüner,Çitgöl Belediye Başkanı Yüksel Ünal ve Belediye Başkan Yardımcılarınında bulunduğu mini toplantıda;
Başkan Özkan Misafirlere Simav’ın Organize Sanayi Bölgesi hakkında istek temennilerini sundu.

Hanım Eli Pazarı Açılıyor

Belediyemizce Cumhuriyet meydanında Hanımlar için yapılması planlanan “Hanımeli Pazarı” 19.06.2017 de ihale edildi.En kısa süre içinde bitirilmesi planlanan dükkanlarımız 4...