Simav Devlet Hastanesi 11 Aralık ta Hizmete Giriyor – Simav Belediyesi

Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Özkan ; Nezaket ziyaretleri için gitmiş oldukları TBMM de, Sağlık Bakanlığı da yapan, Başbakan Yardımcımız Prof.Dr.Sayın Recep Akdağ ile Simav’ımız hakkında istişarelerde bulunarak Kendilerini, yapımında büyük emekleri olduğu Simav Devlet Hastanemizin 11 Aralık ta hizmete gireceğini bildirip ileri tarihlerde yapılacak olan açılış törenine davet ettiler.Sayın AKDAĞ da Başkanımıza Simavlı hemşehrilerimize Selamlarını ilettiler.
Akabinde Kütahya Milletvekillerimiz Mustafa Şükrü Nazlı,Prof.Dr.Vural Kavuncu ve Ahmet Tan ı,Güney Belediye Başkanı H.İbrahim İlhan ,Çitgöl Belediye Başkanı Yüksel Ünal, Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ile birlikte nezaket ziyaretinde bulunarak istişarelerde bulundular.

Yamaç Paraşütçülerinden Başkan Özkan’a anlamlı hediye ..

Simav’lı Yamaç Paraşütçüsü Celal AKBULUT , Simav Belediye Başkanımız Süleyman ÖZKAN ‘a Yamaç Paraşütünün Simav’da önemli şekilde gelişmesi için yaptığı...