G Ü N D E M

• Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Muradınlar Mahallesi 2698 parsel nolu taşınmazın İlköğretim Alanından Yüksek Öğrenim Tesisi Alanına imar planı değişikliği yapılması konusunun görüşülmesi.
  • Simav Cumhuriyet Başsavcılığının mülkiyeti Belediyemize ait Fatih Mahallesi 939 ada 18 parsel nolu taşınmaza yeni adliye binası yapılması için bedelsiz verilmesi isteği.
  • S. Beyce Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin Değirmenciler Mahallesi 907 ada 1 parsel nolu taşınmazın Konut Alanından İmalathane Tesis Alanına imar planı değişikliği isteği.
  • 2017 Mali Yılı Gelir Tarifesinin bazı gelir kalemi ücretlerinin yeniden değerlendirilmesi ve bazı gelir kalemlerinin eklenmesi ile ücretlerinin belirlenmesi konusunun görüşülmesi.
  • Eynal Kaplıcaları İşletmesi 2017-2018 kış sezonu konaklama ücretlerinin belirlenmesi.
  • 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin (p) bendi gereğince Keçiören Belediyesi ile kardeş kent ilişkileri kurulması hususunun görüşülmesi.
  • 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin (p) bendi gereğince 08-17 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Simav Geleneksel Panayırı etkinlikleri kapsamında Tarım Sergisi düzenlenmesi hususunun görüşülmesi.
  • 5393 Sayılı Belediye Kanununun 14.maddesinin (a) ve 15.maddesinin (c) bendi gereğince ilçemiz içerisinde haftanın her Pazar günü ikinci el oto pazarı kurulması konusunun görüşülmesi.

Ek-1 ) 237 Sayılı Taşıt Kanununun 10.maddesi gereğince Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğüne 1 adet 8+1 kapasiteli otomobil satın alınması ve 2017 Mali Yılı Bütçesi T-1 Cetveline ilave edilmesi konusunun görüşülmesi.

Ek-2) Dr. İbrahim Naci Eren Caddesinin Şehitler Bulvarı ile Muradınlar Mahallesi girişi arasında yer alan mevcut yol genişliğinin 12.00 metre olması ve imar planında 25.00 metre genişliğinde planlanması nedeniyle yol güzergahı üzerinde bulunan taşınmazların yol içerisinde kalan kısımlarının kamulaştırılmasına ait Belediye Meclisinin 08.05.2017 tarih ve 90 nolu kararının iptali konusunun görüşülmesi.

Ek-3) Belediyemizde ekonomik ömrünü tamamlamış ve bakım onarım bedelleri yüksek olan İşletme Müdürlüğü bünyesinde bulunan 1980 model 43 KC 787 plakalı Mercedes Marka Otobüs, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde bulunan 2003 model 43 KM 669 plakalı Renault Kango Marka Kamyonet ve Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bulunan 1987 model 43 ET 812 plakalı BMC Marka Çöp Aracının satılması ve yeni araçlar satın alınması konusunun görüşülmesi.

Ek-4) SİM-JET Simav Jeotermal, Elektrik, Turizm, Ticaret, İnşaat, Yatırım, Seracılık, Hizmet Anonim Şirketi’ nin Denetleme Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin güncellenmesi.

Tüm Hemşehrilerimin ve İslam Aleminin Mübarek MİRAÇ Kandilini Tebrik Ediyor.Tüm İnsanlığa Barış,Huzur ve Mutluluk Getirmesini Temenni Ediyorum.Süleyman ÖZKAN Belediye Başkanı