Simav Anadolu Lisesi kız ve erkek voleybol takımı öğrencileri ile okul müdürü Ahmet Özer ve Beden Eğitimi öğretmeni Metin Yaşar Okumuş Belediye Başkanımız Süleyman Özkan’ı ziyaret etti.
Kütahya’da yapılan liseler arası voleybol turnuvasında Erkeklerde il Birinciliği, kızlarda il ikinciliğini kazanan Simav Anadolu lisesi voleybol takımı öğrencileri ve idarecileri kazanmış oldukları kupalarla birlikte Belediye Başkanımızı Süleyman Özkan’a kazandıkları kupalarda vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etmek için ziyarette bulundu.
Kütahya’da konaklama konusunda verdiği destek için teşekkür eden okul müdürü Ahmet Özer; Okulumuz voleybol takımlarının konaklamasında büyük sıkıntı çekmekteydik şahsınızda beledsiyenize okulum adına teşekkür ederim” dedi.
Başkan Özkan ; ” Eğitimin her alanında olduğu gibi sportif faaliyetlerde de okullarımıza destek olmaya devam edeceğiz başarınızdan dolayı öğrencilerinizi ve sizleri tebrik ederim” şeklinde konuştu.

Başkan Süleyman Özkan Gazetecilerin Gününü Kutladı

Simav ilçesinde faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileri, Belediye Başkanımız Süleyman Özkan’nın düzenlediği kahvaltıya katıldı. Hisar Aile Restoranda düzenlenen...