Simav Anadolu Lisesi kız ve erkek voleybol takımı öğrencileri ile okul müdürü Ahmet Özer ve Beden Eğitimi öğretmeni Metin Yaşar Okumuş Belediye Başkanımız Süleyman Özkan’ı ziyaret etti.
Kütahya’da yapılan liseler arası voleybol turnuvasında Erkeklerde il Birinciliği, kızlarda il ikinciliğini kazanan Simav Anadolu lisesi voleybol takımı öğrencileri ve idarecileri kazanmış oldukları kupalarla birlikte Belediye Başkanımızı Süleyman Özkan’a kazandıkları kupalarda vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etmek için ziyarette bulundu.
Kütahya’da konaklama konusunda verdiği destek için teşekkür eden okul müdürü Ahmet Özer; Okulumuz voleybol takımlarının konaklamasında büyük sıkıntı çekmekteydik şahsınızda beledsiyenize okulum adına teşekkür ederim” dedi.
Başkan Özkan ; ” Eğitimin her alanında olduğu gibi sportif faaliyetlerde de okullarımıza destek olmaya devam edeceğiz başarınızdan dolayı öğrencilerinizi ve sizleri tebrik ederim” şeklinde konuştu.

Simav Belediyesi Kültür Evi Projesi

Kültür Evi ihalesi de sonuçlandı.3,690,000 TL bedelle ihaleyi alan firma ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanıp inşaatına başlanacak.Çok Katlı planlanan Kültür...