Simav Anadolu Lisesi kız ve erkek voleybol takımı öğrencileri ile okul müdürü Ahmet Özer ve Beden Eğitimi öğretmeni Metin Yaşar Okumuş Belediye Başkanımız Süleyman Özkan’ı ziyaret etti.
Kütahya’da yapılan liseler arası voleybol turnuvasında Erkeklerde il Birinciliği, kızlarda il ikinciliğini kazanan Simav Anadolu lisesi voleybol takımı öğrencileri ve idarecileri kazanmış oldukları kupalarla birlikte Belediye Başkanımızı Süleyman Özkan’a kazandıkları kupalarda vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etmek için ziyarette bulundu.
Kütahya’da konaklama konusunda verdiği destek için teşekkür eden okul müdürü Ahmet Özer; Okulumuz voleybol takımlarının konaklamasında büyük sıkıntı çekmekteydik şahsınızda beledsiyenize okulum adına teşekkür ederim” dedi.
Başkan Özkan ; ” Eğitimin her alanında olduğu gibi sportif faaliyetlerde de okullarımıza destek olmaya devam edeceğiz başarınızdan dolayı öğrencilerinizi ve sizleri tebrik ederim” şeklinde konuştu.

BELEDİYEMİZCE YAPILAN VE YAPILACAK OLAN TÜM ETKİNLİK,İŞ VE İŞLEMLERİ HALKIMIZA DUYURMAK İÇİN KULLANILMAK ÜZERE İHTİYAÇ OLAN ELEKTRONİK BİLGİLENDİRME(Dış mekan led)EKRANI

İHALE KAYIT NO İHALE ADI İHALE TARİHİ VE SAATİ İHALE TÜRÜ İHALE USULÜ İHALE DURUMU 2017/175799        ...