Belediye Başkanımız Süleyman Özkan; bir dizi görüşmeler için gittikleri Kütahya da ,Kütahya Ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanı,TOBB yüksek disiplin kurulu başkanı ,Kütahya Seramik A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nafi Güral ı makamında Ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Afrin de Şehit Düşen Mehmetçiklerimize Allah’tan Rahmet, Kederli Ailelerine Sabırlar, Yaralı Mehmetçiklerimize Acil Şifalar Diliyorum. Şu Mübarek Cuma Gecesi Hürmetine Kahraman Mehmetçiklerimizi sen koru Allahım. Süleyman Özkan Belediye Başkanı