G Ü N D E M

• Karayolları Genel Müdürlüğünün Kütahya-Gediz-Simav-Balıkesir devlet yolu Simav şehir geçişi projesi Km: 0+000-6+000 arasında yol emniyet sahası olarak kullanılmak üzere imar planı değişikliği isteği.
  • 4 Eylül Mahallesi Kocalar Harmanı 64 ada 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 9 nolu parseller ile 60 ada 17 nolu parsellerin terminal alanı olarak ilave imar planı yapılması konusunun görüşülmesi.
  • Hüseyin YEŞİL ve Nazlı ÖZKAN’ ın Tabakhane Mahallesi 127 ada 30 parsel nolu taşınmazın konut alanından ticaret+konut alanına imar planı değişikliği istekleri.

Ek-1) Mehmet AYAZ’ ın Çavdır Mahallesi 390 ada 11 nolu parseli Belediyemize satma isteği.

Ek-2) SİM-JET Simav Jeotermal, Elektrik, Turizm, Ticaret, İnşaat, Yatırım, Seracılık, Hizmet Anonim Şirketi’nin Çitgöl Belediyesi (hisse oranı 0,01) , Akdağ Belediyesi (hisse oranı 0,01) ve Demirciköy Belediyesi (hisse oranı 0,01) hisselerinin satın alınması.

Ek-3) Simav İdman Yurdu Spor Kulübüne malzeme yardımı yapılması konusunun görüşülmesi.

Ek-4) 101 Evler Mahallesinde cami yapılması için uygun alanların belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

Ek-5) Belediyemiz ambleminin yenilenmesi konusunun görüşülmesi.

Ek-6) Hasan ÇAĞLAR’ ın Muradınlar Mahallesi Toki bölgesinde market, sigara ve alkol satışı yapmak için işyeri açma ve çalışma ruhsatı alma isteği.

Ek-7) 2.El oto pazarı kurulma şartlarının ve gününün belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

Ek-8) Simav Doç. Dr. İsmail KARAKUYU Devlet Hastanesi mevcut binasına Türk Hava Kurumu Vakıf Üniversitesine bağlı fakülte ve bölümler açılması konusunun görüşülmesi.

Ek-9) Özel girişimciler tarafından daha önce Fen Lisesi olarak kullanılan binada ilçemize özel okul açılması konusunun görüşülmesi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluşunun 98.Yıl Dönümünde, Milli Birliğimizin Kenetlenmiş İfadesini Temsil Eden ve Türk Milletinin Gönlünde, Onun Bağımsızlığının Sarsılmaz İfadesi Olarak Önemli Bir Yer İşgâl Eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.