Simav Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi okul müdürü Tayyer MADAK,proje koordinatörü Özge SAKARYA ÇINKI ve projeye katılacak öğrenciler ile birlikte Simav Belediye Başkanı Süleyman ÖZKAN’ı makamında ziyaret ettiler.Bu ziyaret kapsamında proje ile ilgili başkanımıza bilgi verildi. Ayrıca projenin sosyal ortağı olduğu için proje yaygınlaştırma faaliyetlerinde  Simav Belediyesi’nin desteklerinin önemi vurgulandı.

Simav Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) , Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından düzenlenen  Erasmus + Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personekl Hareketliliği Projeleri kapsamında“Engelime Meslek Arıyorum”  isimli ve 2017-1-TR01-KA102-037826 numaralı projeyi yürütmektedir.

Proje sürecinde 10 Şubat-25 Şubat 2018 tarihleri arasında  Cam ve Seramik Teknolojileri Alanında eğitim gören 9 öğrenci Çek Cumhuriyeti’nde, 31 Mart -15 Nisan 2018 tarihleri arasında Yiyecek-İçecek alanından 9 öğrenci Almanya’da onlara refakat edecek 3 öğretmenleriyle  iki hafta staj uygulamasında bulunacaklar.

SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2018 NİSAN AYI 1.BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ

SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2018 NİSAN AYI 1.BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ   Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı Belediye Başkanı  Süleyman ÖZKAN,...