SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

HİSAR KALESİ RESTORAN BİNASININ İŞLETME HAKKI KİRAYA VERİLECEKTİR

Simav Belediye Başkanlığından:

1 – Belediyemize ait Cuma Mahallesinde bulunan Hisar Kalesi Restoran İşletmesininkiraya verilme ihalesi, Belediyemiz Encümen salonunda 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesine göre Açık Teklif (ARTIRMA) Usulü ile yapılacaktır.

Sıra No Kiraya Verilecek Yer Kiraya verilme süresi Muhammen Bedel Aylık (TL) (KDV Hariç) Geçici Teminat İhale Tarihi İhale Saati
1 Hisar Tepesi117 Ada 38 Parsel de bulunan Restoran Binası 2 yıl + 1 yıl 1.500,00-TL 1.620,00-TL. 24.12.2018 14:30

2.1.1. Şartname Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden100,00 TL (Yüz Türk Lirası)karşılığında satın alınabilir.

2.1.2. İhaleye katılmak isteyenlerin Belediye’ye müracaatı gerekmekte olup;ihale gün ve saatinde Simav Belediye Encümeninde hazır bulunmaları gerekmektedir.

2.1.3.İhaleye katılmak isteyenlerin Belediyemize Şartnamede yazılı olan belgeleri sunmaları gerekmektedir.

KASIM AYI GÜNDEM

G Ü N D E M   Belediyemiz 2018 Mali Yılı ve izleyen iki yılın Gelir-Gider Bütçesinin görüşülerek karara bağlanması....