SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2019 ŞUBAT AYI

MECLİS KARAR ÖZETLERİ

Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı Belediye Başkanı  Süleyman ÖZKAN, Meclis Üyeleri Aysun AKIN, Mehmet ULUER, Ramazan SARI, Ahmet YAMAN, İklime GÜNDÜZ, Yaşar GÜLEÇ, Ahmet ÖREN, Nurullah ÇAKAN, Mustafa ÇAKIR, S.Kaan ÖZLÜER ve Mustafa AYKOÇ’ un iştiraki ile 04.02.2019 Pazartesi günü saat: 17.30’da toplandı.

Gündem Maddesinin müzakeresine geçildi.

Belediyemiz su kullanım hizmetlerinde kalorimetre uygulaması ile ilgili Belediye Meclisinin 07.01.2019 tarih, 09 sayılı kararı ile Belediyemiz jeotermal ısıtma sisteminde kullanılan ön ödemeli ultrasonik kalorimetrelere ilave ve alternatif olarak Baylan firmasının üretmiş olduğu kalorimetreyi belediyemiz programına entegrasyonunun ve gerekli tüm teknik koşulların sağlamak kaydıyla Baylan marka kalorimetrenin (ısı sayacı) ilçemizde satışı yapılması ve abonelerin hizmetine sunulması ile ilgili Şartname, protokol, sözleşme konularında çalışma yapılması için Belediye Meclis Üyeleri Mehmet ULUER, Ramazan SARI, Nurullah ÇAKAN, Su İşleri Müdürü Mehmet PINAR, Su İşleri Şefi Mehmet HAYHAL ve Makine Mühendisi Kadir KORKMAZ’ dan oluşan komisyon kurulmasına karar verilmiş olup, komisyon raporunun yapılan müzakeresinde; Frekans Grup Enerji Hizmetleri İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ve Baylan firması ile Su İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan şartname üzerinden anlaşma yapılabilmesi için Belediye Encümenine yetki verilmesine oybirliği ilekarar verildi.

Gündemde görüşülecek başka bir konu yada gündem maddesi bulunmadığından oturum kapandı. 04.02.2019

Süleyman ÖZKAN

2019 NİSAN AYI 1.BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ

SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2019 NİSAN AYI 1.BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ   Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı Belediye Başkanı  Av. Adil...