SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2019 NİSAN AYI 2.BİRLEŞİM
MECLİS KARAR ÖZETLERİ

Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı Belediye Başkanı  Av. Adil BİÇER, Meclis Üyeleri Fatih KALAY, Mehmet YÜCEL, Orhan AKBOĞA, Şener KAZCIOĞLU, Ahmet YAMAN, Hicret KARAMAN KAYMAK, Recep GÜLEÇ, Abbas BİROĞUL, Yüksel MAZILI, Ali BAL, H.İbrahim KAZCIOĞLU, Şaban ÖRS, İsmail BOZYİĞİT, Barış ÖZYURT ve Erdoğan KILIÇ’ ın iştiraki ile 11.04.2019 Pazartesi günü saat: 17.30’da toplandı.

Gündem Maddelerinin müzakerelerine geçildi.

• Gündemin 1. maddesinde incelenmek üzere Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen Eynal Kaplıcalarında bulunan apart motellerin 2019 yaz sezonu konaklama ücretleri ile ilgili Plan Bütçe Komisyonu raporunda belirtilen konaklama ücretlerinin aynen kabulüne oybirliği ile karar verildi.
  • Gündemin 2. maddesinde incelenmek üzere Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediye gelir tarifesinde yer alan Toplu taşıma ücretleri ile ilgili Plan Bütçe Komisyonu raporunun yapılan müzakeresinde,

A- ŞEHİRİÇİ TOPLU TAŞIMA FİYAT LİSTESİ

Tek kullanımlık manyetik bilet = 2,00-TL

Sivil (Dolum kart) = 1,75-TL

Üniversite Öğrencisi (Dolum kart)  = 1,50-TL

Ortaöğretim ve Lise öğrencileri, Belediye emeklileri, Seralarda ve Meyve kurutma işletmesinde çalışan işçiler durumlarını

belgelendirmek kaydı ile = 1,00-TL

İlkokul Öğrencisi (1.-2.-3.-4. Sınıf) = ÜCRETSİZ

Öğrenci ve Vatandaş için kart ücreti = 10,00-TL,

Yukarıda belirtilen toplu taşıma ücretlerinin 01.05.2019 tarihinden geçerli olmak üzere Belediyemiz 2019 Mali Yılı Gelir Tarifesine değiştirilerek işlenmesine oyçokluğuyla karar verildi.

Gündemde görüşülecek başka bir konu yada gündem maddesi bulunmadığından, oturum kapandı.

ARALIK AYI 2. BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ

SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2018 ARALIK AYI 2.BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ   Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı Belediye Başkanı  Süleyman ÖZKAN,...