4 Eylül Simav’ımızın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı Kutlama Programı

05 Eylül 2022 09:06 Simav Belediyesi 778

4 Eylül Simav’ımızın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı Kutlama Programını Vali Yardımcımız Mustafa GÜNEY, AK Parti Kütahya Milletvekilimiz Ahmet TAN, Protokol Üyelerimiz ve Vatandaşlarımızın Katılımıyla Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirdik.

Programda Emeği Geçen;

Simav Sarı ve Mor Zeybekler Yarenlerimize, Misafir Yarenlerimize, İlçe Müftülüğümüze ve İmam Hatiplerimize, Belediye Personelime, Tüm Emeği Geçenlere, Katılımlarından Dolayı Protokol Üyelerimize ve Halkımıza Teşekkür Ederim.

#4Eylül1922Tamam

YENİ GALERİLER