G Ü N D E M

• Erhan KAYMAZ’ ın Yeni Mahalle Edek Mevki 814 ada 3-4-7-8-9 ve 10 parsel nolu taşınmazlarının konut alanından ticaret+konut alanına imar planı değişikliği isteği.
  • Murat YILDIZ’ ın murisleri Yaşar YILDIZ, Ahmet YILDIZ ve Mehmet YILDIZ’ ın Çavdır Mahallesi 387 ada 6 parsel nolu taşınmazı Belediyemize satma istekleri.
  • Mülkiyeti Belediyemize ait Fatih Mahallesi Batakçayır Mevki 601 ada 18 parsel nolu taşınmazın satılması konusunun görüşülmesi.
  • Burak ÖZYURT’ un Hisarardı Mahallesi 354 ile 575 nolu imar adaları arasında kalan 7 metrelik yolda imar planı değişikliği yapılması isteği.
  • Mülkiyeti Belediyemize işletmesi müstecire ait Eynal Kaplıcalarında bulunan hamamların 2018 yılı ücret tarifesinin belirlenmesi.

2017 EYLÜL AYI 2.BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ

SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2017 EYLÜL AYI 2.BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ   Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı, Belediye Başkanı Süleyman ÖZKAN’...