2023 Yılı Şubat Ayı Meclis Karar Özeti

Karar Tarihi: 06 Şubat 2023 18:00
Dosya Adı İşlem
subat-mko.docx İNDİR

SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2023 ŞUBAT AYI

MECLİS KARAR ÖZETLERİ

 

Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı Belediye Başkanı Av. Adil BİÇER, Meclis Üyeleri Fatih KALAY, Orhan AKBOĞA, Şener KAZCIOĞLU, Ahmet YAMAN, Hicret KARAMAN KAYMAK,Recep GÜLEÇ,Abbas BİROĞUL, Yüksel MAZILI, Ali BAL, H.İbrahim KAZCIOĞLU, Şaban ÖRS, İsmail BOZYİĞİT, Barış ÖZYURT ve Erdoğan KILIÇ’ ın iştiraki ile 06.02.2023 Pazartesi günü saat: 17.00’ de toplandı.

 

Gündem Maddelerinin müzakerelerine geçildi.

  1. Gündemin 1. maddesinde yazılı olan Meclis Üyeliğinden istifa eden Mehmet YÜCEL’in yerine Belediye Meclis Çalışma Yönetmeliğinin 19.maddesi gereğince Meclis 1.Başkanvekili seçilmesi ile ilgili Belediye Başkanı Av.Adil BİÇER’ in Fatih KALAY’ ı önermesinden sonra yapılan gizli oylama açık tasnif sonucuna göre ; 15 oy alan Fatih KALAY’ ın seçilmesine karar verildi.
  2. Gündemin 2.maddesinde yazılı olan olan Meclis Üyeliğinden istifa eden Mehmet YÜCEL’in yerine 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereğince Denetim Komisyonu üyesi seçilmesi ile ilgili Belediye Başkanı Av.Adil BİÇER’ in Hicret KARAMAN KAYMAK’ ı önermesinden sonra yapılan gizli oylama açık tasnif sonucuna göre ; 15 oy alan Hicret KARAMAN KAYMAK’ ın seçilmesine karar verildi.
  3. Gündemin 3. Maddesinde yazılı olan Meclis Üyeliğinden istifa eden Mehmet YÜCEL’in yerine 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesi gereğince Plan-Bütçe Komisyonu üyesi seçilmesi ile ilgili Belediye Başkanı Av.Adil BİÇER’ in Şener KAZCIOĞLU’ nu önermesinden sonra yapılan oylamada ; Şener KAZCIOĞLU’ nun seçilmesine oybirliği ile karar verildi.
  4. Gündemin 4. Maddesinde yazılı olan Meclis Üyeliğinden istifa eden Mehmet YÜCEL’in yerine Kütahya Katı Atık Arıtma Birliğine yedek üye seçilmesi ile ilgili Belediye Başkanı Av.Adil BİÇER’ in Recep GÜLEÇ’i önermesinden sonra yapılan oylamada ; Recep GÜLEÇ’ in seçilmesine oybirliği ile karar verildi.
  5. Gündemin 5. Maddesinde yazılı olan Meclis Üyeliğinden istifa eden Mehmet YÜCEL’in yerine Sim-Ab Simav ve Çevre Belediyeleri Atık Su Arıtma Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği tüzüğünce Simav Belediye Meclis Üyeleri aynı zamanda birliğinde doğal üyesi olduğundan Meclis Üyesi Mehmet YÜCEL’ in yerine Canan YILDIRIM CEYLAN’ ın seçilmesine oybirliği ile karar verildi.
  6. Gündemin 6. Maddesinde yazılı olan Kütahya Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliğince Simav, Gediz, Şaphane ve Pazarlar ilçelerine hitap edecek şekilde Sahipsiz Hayvan Barınağı ve Bakımevi yapılması için işbirliği protokolü yapılması, protokol ile yapılacak iş ve işlemler için Belediye Başkanı Av.Adil BİÇER’ e yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi.
  7. Gündemin 7. Maddesinde yazılı olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Simav Belediye Başkanlığı arasında Simav Engelsiz Park ve Engelli Bireylere Yönelik Aktif Yaşam Merkezinin İşletilmesi ve Tefrişatının yapılmasına ilişkin işbirliği protokolünü imzalamak üzere Belediye Başkanı Av.Adil BİÇER' e yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi.

Gündemde görüşülecek başka bir konu ya da gündem maddesi bulunmadığından, oturum kapandı. 06.02.2023

 

                                                                                   Av.Adil BİÇER

                                                                                Belediye Başkanı

 

Belediye Yazılımı: Simav Belediyesi © Tüm Hakları Saklıdır.