2023 Yılı Ağustos Ayı 2. Birleşim Meclis Karar Özeti

Karar Tarihi: 10 Ağustos 2023 17:00
agustos-ayi-2-birlesim-mko3.docx İNDİR

SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2023 AĞUSTOS AYI 2. BİRLEŞİM

Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı, Belediye Başkanı Fatih KALAY, Meclis Üyeleri Ahmet YAMAN, Hicret KARAMAN KAYMAK, Recep GÜLEÇ,Abbas BİROĞUL, Yüksel MAZILI, Ali BAL, Ahmet Utku YILDIZ, H.İbrahim KAZCIOĞLU, Şaban ÖRS, İsmail BOZYİĞİT,Erdoğan KILIÇ’ ın iştiraki ile 10.08.2023 Pazartesi günü saat: 17.00’ de toplandı.

1. Gündemin 1. Maddesinde incelenmek üzere Plan-Bütçe Komisyonuna havale edilen 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18/b maddesi ile Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 37. Maddesi gereğince onay için Belediye Meclisine sunulan 134.132.000,00-TL tutarlı 2023 Mali Yılı Bütçesine 1 nolu ek bütçe tasarısının aynen kabul ve onayına oybirliği ile karar verildi.
  2. Gündemin 2. maddesinde 2. Birleşimde tekrar görüşülmesine karar verilen 2023 Mali Yılı Belediye Gelirleri Tarifesi ile ilgili yapılan müzakerede; Başkanlık Teklifi ile su kullanım ücretlerine %100, içme suyu ve toplu taşıma ücretlerine %50 olmak üzere diğer gelir kalemlerinde Başkanlık Teklifinde belirtildiği gibi ücretlerin güncellenmesine (H.İbrahim KAZCIOĞLU, Şaban ÖRS ve İsmail BOZYİĞİT’ in su kullanım ücretlerine %100 zam yapılmasına karşı oldukları gerekçesiyle ret oyları ile) oyçokluğuyla karar verildi.

Gündemde görüşülecek başka bir konu ya da gündem maddesi bulunmadığından, oturum kapandı. 10.08.2023

Fatih KALAY