2023 Yılı Aralık Ayı Meclis Karar Özeti

Karar Tarihi: 04 Aralık 2023 17:30
2023-aralik-mko.docx İNDİR

SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2023 ARALIK AYI

Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı Belediye Başkanı  Fatih KALAY, Meclis Üyeleri Şener KAZCIOĞLU, Ahmet YAMAN,Hicret KARAMAN KAYMAK, Recep GÜLEÇ,Abbas BİROĞUL,Ali BAL,H.İbrahim KAZCIOĞLU, Şaban ÖRS, İsmail BOZYİĞİT, Barış ÖZYURT ve Erdoğan KILIÇ’ ın iştiraki ile 04.12.2023 Pazartesi günü saat: 17.15’de toplandı.

1. Gündemin 1. maddesinde yazılı olan 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanununun 32. Maddesi gereği sosyal denge tazminatı için yetkili memur sendikasıyla görüşme ve toplu sözleşme yapmak üzere Belediye Başkanı Fatih KALAY’ a yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi.

2) Gündemin 2. maddesinde yazılı olan  Simav Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’ nın ticari taksi taksimetre ücretlerinin yeniden değerlendirilmesi isteği ile ilgili Meclisimizce yapılan müzakeresinde;  Taksici Esnafların sorumlu oldukları Simav Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı ile müzakere etmeleri sonrası konunun Ocak ayında tekrar değerlendirilmesine oybirliği ile karar verildi.

Gündemde görüşülecek başka bir konu ya da gündem maddesi bulunmadığından, oturum kapandı. 04.12.2023