2023 Yılı Eylül Ayı Meclis Karar Özeti

Karar Tarihi: 04 Eylül 2023 17:00
2023-eylul-mko.docx İNDİR

SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2023 EYLÜL AYI

Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı Belediye Başkanı  Fatih KALAY, Meclis Üyeleri Orhan AKBOĞA, Şener KAZCIOĞLU, Ahmet YAMAN, Recep GÜLEÇ, Yüksel MAZILI, Ali BAL,Ahmet Utku YILDIZ,H.İbrahim KAZCIOĞLU ve Erdoğan KILIÇ’ ın iştiraki ile 04.09.2023 Pazartesi günü saat: 17.00’de toplandı.

1. Gündemin 1. Maddesinde yazılı olan 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (I) bendi gereğince kadro iptal ve ihdasının kabul ve onayına oybirliği ile karar verildi.
  2. Gündemin 2. maddesinde yazılı olan 237 Sayılı Taşıt Kanununun 1. ve 10. Maddeleri gereğince TOGG Marka uzun menzilli elektrikli araç satın alınması konusunun yapılan müzakeresinde; Belediye Başkanlığı bünyesinde kullanılmak üzere 237 Sayılı Taşıt Kanununun 1. Maddesinin (a) fıkrası ile aynı kanununun 10. Maddesinin 2. Fıkrası gereğince bir adet TOGG marka uzun menzil elektrikli araç alınmasına, konu ile ilgili her türlü iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Fatih KALAY’ a yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi.

Gündemde görüşülecek başka bir konu ya da gündem maddesi bulunmadığından, oturum kapandı. 04.09.2023