2023 Yılı Haziran Ayı Meclis Karar Özeti

Karar Tarihi: 05 Haziran 2023 17:00
Dosya Adı İşlem
2023_haziran.docx İNDİR

SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2023 HAZİRAN AYI

MECLİS KARAR ÖZETLERİ

 

Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı, Belediye Başkanı Fatih KALAY, Meclis Üyeleri Orhan AKBOĞA, Şener KAZCIOĞLU,Recep GÜLEÇ,Abbas BİROĞUL, Yüksel MAZILI, Ali BAL, Ahmet Utku YILDIZ, H.İbrahim KAZCIOĞLU, Şaban ÖRS, İsmail BOZYİĞİT ve Barış ÖZYURT’ un iştiraki ile 05.06.2023 Pazartesi günü saat: 17.00’ de toplandı.

 

Gündem Maddelerinin müzakerelerine geçildi.

  1. Gündemin 1. Maddesinde yazılı olan Mustafa EVREN’ nin hissedarı olduğu Çavdır Mahallesi Köyiçi Mevki 561 ada 1 parsel nolu 1299,43 m2 yüzölçümlütaşınmaz imar planında Park Alanında kalması nedeniyle 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18/e maddesince ve 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanunu’nun 8. Maddesince kamulaştırılmasına, Kamulaştırma işlemleri için 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 34.maddesinin (g) bendi gereğince Belediye Encümenine yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi.
  2. Gündemin 2.maddesinde yazılı olan Selviye TÜRKKAN’ ın hissedarı olduğu Dört Eylül Mahallesi 348 ada 25 parsel nolu taşınmazın etrafında yapılaşmalar olması nedeniyle tarla vasıflı taşınmazın uygulama imar planına dahil edilerek arsa niteliğine değiştirilmesi isteğinin yapılan müzakeresinde; İlçemizde Uygulama İmar Planına dahil olabilecek yerlerin ve buna benzer başka taleplerin Fen İşleri Müdürlüğünce ön çalışma hazırlanarak tüm Simav'ı kapsayacak şekilde geniş kapsamlı çalışma yapılarak daha sonra tekrar değerlendirilmesine, oybirliği ile karar verildi.

 

Gündemde görüşülecek başka bir konu ya da gündem maddesi bulunmadığından oturum kapandı. 05.06.2023

 

                                                                            Fatih KALAY

                                                                                                                                Belediye Başkanı

 

 

Belediye Yazılımı: Simav Belediyesi © Tüm Hakları Saklıdır.