2023 Yılı Mart Ayı Meclis Karar Özeti

Karar Tarihi: 06 Mart 2023 17:30
Dosya Adı İşlem
mart-mko2.docx İNDİR

SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2023 MART AYI

MECLİS KARAR ÖZETLERİ

 

Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı Belediye Başkanı Av. Adil BİÇER, Meclis Üyeleri Fatih KALAY, Orhan AKBOĞA, Şener KAZCIOĞLU, Ahmet YAMAN, Hicret KARAMAN KAYMAK,Recep GÜLEÇ,Abbas BİROĞUL, Ali BAL, H.İbrahim KAZCIOĞLU, Şaban ÖRS, İsmail BOZYİĞİT, Barış ÖZYURT ve Erdoğan KILIÇ’ ın iştiraki ile 06.03.2023 Pazartesi günü saat: 17.30’ da toplandı.

 

Gündem Maddelerinin müzakerelerine geçildi.

  1. Gündemin 1. Maddesinde yazılı olan 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin (l) bendi gereğince kadro iptal ve ihdasının kabul ve onayına oybirliği ile karar verildi.
  2.  Gündemin 2.maddesinde yazılı olan Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile perakende satış sözleşmesi yapılabilmesi için abonelik sözleşme bedeli olarak 3.810.909,00-TL tutarlı süresiz teminat mektubu verilmesine oybirliği ile karar verildi.
  3. Gündemin 3. Maddesinde yazılı olan Ömer KARADUMAN, Ramazan KARADUMAN, Fadime İNANÇ, Zübeyde BABUR ve Hüseyin KARADUMAN’ a ait Yeşilova Mahallesi Eynalaltı mevkinde yer alan 1063 ada 4 parsel nolu 4.779,11 m2. yüzölçümlü tarla vasıflı taşınmazın park alanında kalması nedeniyle 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18/e maddesince ve 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanunu’nun 8. Maddesince kamulaştırılmasına, Kamulaştırma işlemleri için 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 34.maddesinin (g) bendi gereğince Belediye Encümenine yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi.
  4. Gündemin 4. Maddesinde yazılı olan Ahmet BOZ, Erdal BOZ, Serdal BOZ ve Zatiye ÇELİK’ in Hisarardı Mahallesi 731 ada 1 parsel nolu taşınmazın uygulama imar planı içerisine alınması isteklerinin yapılan müzakeresinde; İlçemizde Uygulama İmar Planına dahil olabilecek yerlerin ve buna benzer başka taleplerin Fen İşleri Müdürlüğünce ön çalışma hazırlanarak tüm Simav'ı kapsayacak şekilde geniş kapsamlı çalışma yapılarak daha sonra tekrar değerlendirilmesine oybirliği ile karar verildi.

Gündemde görüşülecek başka bir konu ya da gündem maddesi bulunmadığından, oturum kapandı. 06.03.2023

 

                                                                                   Av.Adil BİÇER

                                                                                Belediye Başkanı

Belediye Yazılımı: Simav Belediyesi © Tüm Hakları Saklıdır.