2023 Yılı Mayıs Ayı Meclis Karar Özeti

Karar Tarihi: 08 Mayıs 2023 17:00
Dosya Adı İşlem
mayis-ayi-mko1.docx İNDİR

SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2023 MAYIS AYI

MECLİS KARAR ÖZETLERİ

 

Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı, Belediye Başkanı Fatih KALAY, Meclis Üyeleri Orhan AKBOĞA, Şener KAZCIOĞLU, Ahmet YAMAN, Recep GÜLEÇ,Abbas BİROĞUL, Yüksel MAZILI, Ali BAL, Ahmet Utku YILDIZ, H.İbrahim KAZCIOĞLU, Şaban ÖRS ve İsmail BOZYİĞİT’ in iştiraki ile 08.05.2023 Pazartesi günü saat: 17.00’ de toplandı.

 

Gündem Maddelerinin müzakerelerine geçildi.

  1. Gündemin 1. Maddesinde yazılı olan Belediyemiz 2022 Mali Yılı Gelir-Gider Kesin Hesap cetvelleri ile İdare Taşınır Mal Yönetimi İcmal Cetveli ve İdare Taşınır Mal Yönetimi Ayrıntılı Hesap Cetvellerinin Plan Bütçe Komisyonuna havale edilerek saat 17:30’ da yapılacak olan 2. oturumda tekrar görüşülmesine oybirliği ile karar verildi.
  2. Gündemin 2.maddesinde yazılı olan İsmail ERİŞ’ in Çavdır Mahallesi 101 Evler Mevkinde 697 nolu imar adasında ve bitişiğindeki park alanında imar planı değişikliği yapılması isteğinin daha sonra tekrar değerlendirilmesine oybirliği ile karar verildi.
  3. Gündemin 3. Maddesinde yazılı olan Simav Özel Eğitim Meslek Okulu tarafından kullanılması şartıyla Belediyemize bağışlanan 43 AAZ 463 plakalı Ford Transit Marka 14+1 aracın Simav Özel Eğitim Meslek Okuluna hibe edilmesine oybirliği ile karar verildi.

Plan Bütçe Komisyonunca hazırlanan raporun görüşülmesi için Meclis Başkanı Belediye Başkanı  Fatih KALAY, Meclis Üyeleri Orhan AKBOĞA, Şener KAZCIOĞLU, Ahmet YAMAN, Recep GÜLEÇ,Abbas BİROĞUL, Yüksel MAZILI, Ali BAL, Ahmet Utku YILDIZ, H.İbrahim KAZCIOĞLU, Şaban ÖRS ve İsmail BOZYİĞİT’ in iştiraki ile 08.05.2023 Pazartesi günü saat: 17.30’da toplandı.

 Gündem maddesinin müzakeresine geçildi.

4) Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz 2022 Mali Yılı Gelir-Gider Kesin Hesap cetvelleri ile İdare Taşınır Mal Yönetimi İcmal Cetveli ve İdare Taşınır Mal Yönetimi Ayrıntılı Hesap Cetvelleri ile ilgili Plan Bütçe Komisyonu tarafından düzenlenen raporun Meclisimizce yapılan müzakeresinde; 5393 sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin (b) bendi ve 64.maddesi gereğince Mali Hizmetler Müdürlüğünce hazırlanarak Belediye Encümenince uygun görüşle Meclise sunulan Belediyemiz 2022 Mali Yılı Gelir-Gider Kesin Hesap cetvelleri ile İdare Taşınır Mal Yönetimi İcmal Cetveli ve İdare Taşınır Mal Yönetimi Ayrıntılı Hesap Cetvellerinin Plan Bütçe Komisyonu raporuna göre kabul ve onayına oybirliği ile karar verildi

 

Gündemde görüşülecek başka bir konu ya da gündem maddesi bulunmadığından oturum kapandı. 08.05.2023

 

                                                                             Fatih KALAY

                                                                          Belediye Başkanı

 

Belediye Yazılımı: Simav Belediyesi © Tüm Hakları Saklıdır.